Over Gonda

De rode draad in m’n leven is de passie voor Healing en Waarheid.
Dit heeft me doen bewegen om diverse opleidingen en cursussen op alternatief gebied te volgen, o.a.: Holistische Massage, Cranio Sacraaltherapie (methode Etienne Peirsman), Voetreflexzonemassage,  Aura/Chakra Healing (CLI Utrecht), Bloesemremedies,
Werken met Subtiele Energievelden (methode Ad Stemerding), Metamorfosemassage,
EFT (Emotional Freedom Technique) en Jin Shin Jyutsu.
Ik vind het heerlijk om met m’n handen te ‘werken’ en middels m’n intuïtie te luisteren op de vele lagen van het mens zijn. Het is voor mij een gebied waar ik thuis ben en het is tevens m’n verbinding met de wereld.

Vanaf 2004 is Advaita Vedanta op m’n pad gekomen en ben ik me middels Satsangs en Stilteretraites en alles wat er maar te vinden is aan literatuur, intensief gaan verdiepen in deze leer van de Non-Dualiteit waarvan het Directe Pad nog steeds mijn grote inspiratiebron is.