Inspiratie

Tochf of Silence, praktijkruimte 054

Naast de al eerder genoemde verwijzingen met betrekking tot Jin Shin Jyutsu en Metamorfosemassage deel ik hieronder graag nog enkele andere inspiratiebronnen.

Een warm hart draag ik toe aan Centrum Alandi in Steyl waar ik onder andere de Opleiding Werken met Subtiele Energievelden heb gevolgd.

Voor informatie over Advaita-Vedanta, Satsangs en Stilteretraites vindt je op Satsang.nl veel van wat er zoal te doen is in Nederland en België.
Graag verwijs ik je ook naar deze sites : Non Dualiteit en Advaitaweb met een schat aan informatie. Voor films, radio- en tv-interviews met betrekking tot Advaita Vedanta  kun je bij Doorzie je hart ophalen met o.a. de mooie documentaire In Pursuit of Silence.
Voor alles is een tijd en voor elke periode een leraar… Laat je leiden door je gevoel, je vindt altijd het juiste om thuis te komen!

Voor wanneer je graag thuis blijft (hoewel dit allemaal aanbevelingen zijn om ‘thuis’ te komen 🙂 ) vindt je hieronder nog wat zelfhulpmethodes:

Het boek ‘Het Presence Proces’ van Michael Brown kan ik je van harte aanbevelen.
Hier vindt je de officiële site van Michael Brown met uitleg over deze zelfhulpmethode met als doel je middels de verbonden ademhaling in contact te brengen met jeZelf. 

In deze tekst  en in dit filmpje wordt Ho’oponoponno uitgelegd, dit is een Hawaïaanse healing-methode.

De MIR Methode van Mireille Mettes is een eenvoudige methode die je dagelijks even kunt toepassen voor je gezondheid en welzijn. Op de praktijk heb ik de instructiekaartjes, mocht je hier interesse in hebben, vraag er dan even naar.