Behandeling

Voor wie is Metamorfosemassage geschikt?

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen die graag de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, er zijn geen contra-indicaties. Het kan een welkome steun zijn in tijden van grote veranderingen zoals  bij een verhuizing, ziekte, een rouwproces, een echtscheiding of wanneer je op een kruispunt in je leven staat. Metamorfosemassage kan tevens worden toegepast bij allerlei stressgerelateerde problemen en bij stervensbegeleiding. Maar ook wanneer je op een zachte manier wilt veranderen, zonder een intensieve vorm van therapie, kan Metamorfosemassage heilzaam zijn.

Er hoeft natuurlijk geen specifieke reden te zijn om een Metamorfosemassage te ontvangen. Ook wanneer je zin hebt in een heerlijke, diep ontspannende behandeling ben je van harte welkom!

Na ontvangst met een kopje thee wordt je gedurende één uur zacht en in Stilte gemasseerd/aangeraakt op de reflexlijn van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De voeten worden gedurende 40 minuten gemasseerd, de overige 20 minuten wordt verdeeld over beide handen en het hoofd.  Bij de massage lig je aangekleed, op de sokken na, op de behandeltafel. De massage werkt zeer ontspannend en kan diepgaand doorwerken. Het is daarom fijn om daarna even niets op de agenda te hebben staan en tijd voor jezelf te nemen.