Lichter door luisteren

De helende werking van aandacht en Stilte…

Wanneer je helderheid over iets in je leven wenst, wanneer er zaken zijn die je hart
bezwaren, maar waarvoor je niet zo snel in je privékring gehoor kunt of wilt vinden,
of wanneer je inspiratie wenst om meer te leven vanuit Zijn,
ben je van harte welkom in mijn praktijk voor een gesprek.

Hierin nodig ik je uit om af te stemmen op de Stilte, het veld waarin we
allen thuis zijn en waaruit alles voortkomt. Deze Stilte is het uitgangspunt,
van hieruit ontvouwt zich als vanzelf wat zich wil ontvouwen.
Je zou het kunnen zien als een samen ‘uit de weg gaan’, een simpelweg aanwezig zijn en luisteren…waarbij het uitgangspunt is dat alle Weten in jezelf aanwezig is.

De gezamenlijke afstemming op de Stilte is een zacht en tevens krachtig middel om
helderheid te krijgen in zaken die mogelijk mistig voor je zijn. Met volledige aandacht ben ik oordeelloos bij jou aanwezig en luister/voel ik naar hetgeen er onder het gesproken woord ligt. Vanuit mijn intuïtie geef ik feedback over wat ik aan energie bij je ervaar.
De ervaring is dat je, door op deze manier in gesprek te zijn, snel tot de kern van de zaak kunt komen en voelen wat jou echt beweegt, dan wel stagneert. Dit geeft ruimte waardoor je dieper in contact komt met jeZelf…de échte Bron van Vrede en Geluk.