Touch of Silence Stiltedagen

ramanamaharshi

Just be Still
Ramana Maharshi

Stiltedag
Hervind jezelf
Herbron jezelf
Samen Zijn in Stilte…

Wanneer je het fijn vindt om samen met een kleine groep de verstilling in te gaan en jezelf hierbij te ondersteunen met eenvoudige Jin Shin Jyutsu zelfhulp, dan verzorg ik op verzoek vanaf 4 personen een Stiltedag.

De dag wordt gestart met een inleidende meditatie om aan te komen en zoveel mogelijk in de Stilte te ‘zakken’.  Zonder al te veel theoretische uitleg begeleid ik je bij een paar eenvoudige Jin Shin Jyutsu-stromen die je op jezelf leert toepassen. Jin Shin Jyutsu helpt je zodoende de verstilling te verdiepen en jezelf te herbronnen op zowel fysiek als geestelijk niveau. Na afloop van deze dag krijg je de oefeningen mee naar huis, zodat je thuis door jezelf te stromen weer gemakkelijk contact kunt maken met de Stilte.

De Stiltedag kan, afhankelijk van het aantal deelnemers en geschiktheid van de ruimte, plaatsvinden bij jou thuis, in het Cordium in Nijmegen of op een mooie buitenlocatie.

De insteek van deze dag is vooral om de Stilte te ervaren en Jin Shin Jyutsu is hierbij ondersteunend. In de workshops staat meer de uitleg en de toepassing van Jin Shin Jyutsu centraal.

Prijs afhankelijk van locatie en aantal deelnemers.