Workshops

ochtenddouw 005

Jin Shin Jyutsu is een grote liefde van me en een dagelijks onderdeel van mijn leven. Omdat het me al zoveel heeft gebracht, deel ik graag m’n kennis en ervaring.                               Regelmatig verzorg ik bij mij thuis workshops om Jin Shin Jyutsu op jezelf te leren toe passen.

De workshop is een korte, praktische kennismaking met Jin Shin Jyutsu-Zelfhulp.
Je krijgt in een notendop de basisprincipes van Jin Shin Jyutsu en veel informatie over de stromen en handposities die gemakkelijk op jezelf zijn toe te passen. We kijken onder andere naar dagelijkse stromen die je immuunsysteem versterken, het vasthouden van de vingers voor emotioneel evenwicht en allerlei praktische EHBO- tips.                                               Zittend op een stoel of liggend op een yogamatje gaan we vervolgens een aantal stromen op onszelf oefenen.

Na afloop krijg je de  workshopinformatie mee naar huis, zodat je er verder zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast krijg je een persoonlijke stroom mee die verband houdt met je sterrenbeeld. Ook zijn er een aantal Jin Shin Jyutsu-boeken in te zien die in de boekhandel verkrijgbaar zijn.

De workshops vinden in kleine groep bij mij thuis plaats, minimaal 2 en
maximaal 4 personen. Bij deelname vanaf 2 personen is het mogelijk een workshop te plannen op een voor jullie geschikte dag en tijd.
Ook is het mogelijk, vanaf 4 personen, om deze workshop op locatie te verzorgen.